MAXIMIZED MARKETING GAAT VERDER ONDER DE NAAM LEFT LANE

MAXIMIZED MARKETING GAAT VERDER ONDER DE NAAM LEFT LANE

4.9/5

MAXIMIZED MARKETING GAAT VERDER ONDER DE NAAM LEFT LANE

4.9/5

Vacature:

ONLINE MARKETEER

Yes! Ben jij klaar voor een vliegende start van jouw carrière als Online Marketeer? Wil jij jezelf razendsnel ontwikkelen bij een toffe start-up met oneindige kansen? Bij een open organisatie waar we al jouw input, creativiteit en initiatieven waarderen? Dan is de kans groot dat jij onze nieuwe collega wordt!

Geïnteresseerd?

Wij zijn erg benieuwd naar jou! Solliciteer via onderstaand formulier of mail naar support@left-lane.nl. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze vacature kun je contact opnemen met Jerom Sauvaitre, via 06-36195081.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.