MAXIMIZED MARKETING GAAT VERDER ONDER DE NAAM LEFT LANE

MAXIMIZED MARKETING GAAT VERDER ONDER DE NAAM LEFT LANE

4.9/5

MAXIMIZED MARKETING GAAT VERDER ONDER DE NAAM LEFT LANE

4.9/5

Vacature:

Online
Marketing Talent

Left Lane Vacature Online Marketing Talent
Yes! Ben jij klaar voor een vliegende start van jouw carrière als Online Marketeer? Wil jij jezelf razendsnel ontwikkelen bij een toffe start-up met oneindige kansen? Bij een open organisatie waar we al jouw input, creativiteit en initiatieven waarderen? Dan is de kans groot dat jij onze nieuwe collega wordt!

Dit is Left Lane
Left Lane is een Online Agency in Rosmalen, op een missie om andere organisaties te helpen met het neerzetten van een ijzersterk team door middel van Recruitment Marketing. Dit doen we door online marketing, gedragswetenschappen en data met elkaar te combineren. Naast dat we onze opdrachtgevers helpen met het vinden van het juiste personeel, doen we er ook alles aan om ze een fantastische klantervaring te bieden.

En met succes! Onze aanpak werkt en dat resulteert in forse groei. Hoewel we al hard gegroeid zijn, zijn we nog lang niet klaar. Daarom zijn we nu op zoek naar jou; een talentvolle coureur die klaar is om samen met ons het gaspedaal in te drukken!

Jouw nieuwe baan

We zijn een start-up, dus nog niet alles is in beton gegoten. Met als voordeel dat geen dag hetzelfde zal zijn en dat er voor jou volop kansen zijn om mee te groeien!

Wat we al wél weten is dat je aan de slag gaat met het:

 • Schrijven van pakkende teksten
 • Houden van contact met onze opdrachtgevers
 • Uitvoeren van verschillende marketing gerelateerde taken
 • Het bedenken en uitwerken van creatieve wervingscampagnes
 • Schakelen binnen het team van content creators, vormgevers en ad specialisten

Ook ben je proactief in het meedenken en uitvoeren van allerlei acties om onze opdrachtgevers nóg beter van dienst kunnen zijn. Want dát is waar het uiteindelijk om draait.

Natuurlijk waarderen we niet alleen onze opdrachtgevers. We vinden het minstens zo belangrijk dat jij je als onderdeel van Team Left Lane gewaardeerd voelt, fluitend naar werk komt en met een lach op je gezicht naar huis gaat.

Wat jij meebrengt:
Bij Left Lane wegen jouw persoonlijkheid en drive zwaarder dan jouw vaardigheden. Kennis en ervaring met online marketing zijn mooi meegenomen maar het belangrijkste is dat je écht graag wilt leren en niet kunt wachten om jezelf verder te ontwikkelen.

Heb je daarnaast ook interesse of ervaring in personeelswerving of gedragspsychologie? Dan kan het niet anders dan dat we matchen!

Wat wij je bieden:

 • Een leuke baan (32-40 uur) waarin jij jezelf enorm kan ontwikkelen door de ervaring van jouw collega’s en de ruime opleidingsmogelijkheden
 • Salaris tussen de €2600 en €3000 (excl. bonus) afhankelijk van jouw ervaring en opleiding
 • Reiskostenvergoeding
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Fijne (ergonomische) werkplek
 • Bonusregeling

Zie jij jezelf stralen tussen dit gedreven, enthousiaste en ondernemende team in Rosmalen? Laat dan jouw contactgegevens achter en we nemen contact met je op! Deze afslag wil je niet missen!

Heb je vragen? Neem contact op met Jerom Sauvaitre via 06-36195081.

Geïnteresseerd?

We vertellen je graag meer! Laat hieronder snel je gegevens achter of mail naar support@left-lane.nl en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.