MAXIMIZED MARKETING GAAT VERDER ONDER DE NAAM LEFT LANE

MAXIMIZED MARKETING GAAT VERDER ONDER DE NAAM LEFT LANE

4.9/5

MAXIMIZED MARKETING GAAT VERDER ONDER DE NAAM LEFT LANE

4.9/5

WIJ VERVULLEN JOUW VACATURES IN NO-TIME!

Heb je één of meerdere openstaande vacatures die je maar niet vervuld krijgt? Of heb je een constante stroom aan geschikte kandidaten nodig vanwege de uitstroom binnen jouw bedrijf? Of heb je juist mensen nodig omdat je bedrijf zó hard groeit?

You’re at the right place! Keer op keer blijven wij onze opdrachtgevers verbazen met onze wervingscampagnes en vacaturemarketing.

De traditionele manier van werving werkt namelijk niet meer in de huidige krappe arbeidsmarkt. Gelukkig kennen wij de nieuwe route en leggen we deze graag aan je voor. 

Ontdek hoe jij (zélfs in de huidige krappe arbeidsmarkt) geschikte medewerkers kunnen werven voor jouw bedrijf!

Laat je gegevens achter via het formulier en we nemen binnen 24 uur contact op.


Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

DEZE PARTIJEN VERTROUWEN ONS

DE WEG NAAR SUCCES

1. Gratis Marketing QuickScan

We voeren een QuickScan uit en creëren een totaalbeeld van jouw business. Wat doen jullie, waarin onderscheiden jullie je en naar welke profielen zijn jullie op zoek? We brengen de onbenutte kansen voor het vinden van de beste kandidaten helder in kaart.

2. Route Uitstippelen

We weten nu wie jullie zijn, wat jullie te bieden hebben en naar wie jullie opzoek zijn. Samen stippelen we de route uit. Wij stellen voor jou een op maat gemaakt plan op waarmee we de perfecte nieuwe medewerkers aan kunnen trekken. Dit presenteren we graag aan je.

Nu is de keuze aan jou:

Stap je in?
Of blijf je liever sukkelen?

3. Time to hit the LEFT LANE

Welkom aan boord! Ons team zorgt ervoor dat we binnen één week helemaal klaar zijn voor vertrek. Dan kunnen jouw eerste wervingscampagnes live. Tijd om gas te geven op de linkerbaan!

4. Analyseren, Inschatten & Bijsturen

Wanneer de campagnes live zijn, is het onze taak om goed te analyseren en te optimaliseren. We schakelen snel. Alles om ervoor te zorgen dat we zo snel mogelijk arriveren op onze eindbestemming.

5. Double Down!

De campagnes presteren optimaal. We geven extra gas bij en rijden op volle snelheid door naar het behalen van jouw doelstellingen! Op naar perfecte kandidaten en meer personeel!

OVER LEFT lANE

dit zeggen onze klanten:

Left Lane (voorheen Maximized Marketing) is opgericht door drie gewone jongens met verschillende achtergronden maar één belangrijk ding gemeen: we dromen groots. Left Lane is ontstaan uit een diepgewortelde drive om menselijk gedrag te begrijpen en een gezonde obsessie voor groei.

Het feit dat we 90’s kids zijn, geeft ons een mooie voorsprong! Wij zijn de laatste generatie die ‘s-avonds binnen moest zijn wanneer de lantaarnpalen aangingen (voordat dit signaal werd vervangen door een Whats’appje). Dé schakel tussen online en offline.

Onze ambitie is niet om de grootste te worden. Wél de beste. We werken met een hecht team van specialisten die goed op elkaar zijn ingespeeld. Maak hieronder kennis met de top coureurs van de Left Lane.

Gebaseerd op 11 recensies.
Melvin Spaargaren
Melvin Spaargaren
2022-09-26
Geverifieerd
Zeer prettige organisatie met fijne mensen die de juiste expertise hebben. Uiteindelijk telt resultaat. Dit is meer dan gerealiseerd binnen de scope van het budget. Een echte aanrader. Roy, Luuk en Jerome. Well done!
Max Rohn
Max Rohn
2022-09-05
Geverifieerd
Zeer tevreden over de nieuwe website van Bedmobile.nl! Door middel van een goed voorbereidde vragenlijst/deepdive, hebben zij ons bedrijf en waar wij voor staan in kaart gebracht. Daarmee konden zij de website en de huisstijl helemaal aanpassen op ons imago. Goede service, hardwerkende mensen en veel creativiteit!
Jill Laigneil
Jill Laigneil
2022-09-02
Geverifieerd
Wij hadden een heel aangename ervaring met Left Lane en werden heel goed op de hoogte gebracht door Roy. Er werd duidelijk gecommuniceerd! Duidelijke feedback, wekelijkse opvolging, vlotte reacties op vragen, creatieve input ... Bedankt!
Douwe Euverman
Douwe Euverman
2022-08-05
Geverifieerd
Een leuk bedrijf. Komen afspraken na en door hun hebben we onze gezochte monteur gevonden.
Privé Spa Laguna
Privé Spa Laguna
2022-07-26
Geverifieerd
De jongens komen hun afspraken na en denken graag out-of-the-box. Voor onze Privé Spa's hebben we samen meerdere personeelsleden geworven. Veel makkelijker en goedkoper dan een wervingsbureau!
mirjam van de camp
mirjam van de camp
2022-07-16
Geverifieerd
Maximized Marketing is een superfijn marketingbureau wat je begrijpt. Ze hebben oog voor detail en nemen je mee in het hele proces. Op elke moment van de dag zijn zij bereikbaar. Ze bedenken effectieve campagnes die echt veel leads hebben opgeleverd. Zo fijn! Marketing is een specialisme wat je als ondernemer er niet zomaar even bij kunt doen. Deze investering levert echt geld op!
Zonnebril Luxury
Zonnebril Luxury
2022-07-11
Geverifieerd
Eerlijk is eerlijk, het duurde even voordat het echt storm liep.. Maar, het is het meer dan waard geweest! Blij dat we door hebben gezet. Betrokken en gedreven team, geen uurtje factuurtje. Fijne communicatie en ze weten waar ze mee bezig zijn! 5 sterren.
Galbin Espinosa
Galbin Espinosa
2022-06-28
Geverifieerd
Ik ben super enthousiast over Maximized Marketing. Ik werk er dan ook al erg lang mee samen (vanaf het begin) en de prestaties zijn 100%. Alle ideeën maken ze waar en ze zijn erg gedreven. Een aanrader!
rijschool VZ
rijschool VZ
2022-02-09
Geverifieerd
Zeer gedreven en professioneel team. Kunnen zich erg goed verplaatsen in het bedrijf. Niks wordt aan het toeval overgelaten, overal word over nagedacht. Komen al hun beloftes na!
Marlon Bonink
Marlon Bonink
2021-12-01
Geverifieerd
Maximized is een marketingbureau waarbij ze zorgvuldigheid en aandacht overduidelijk hoog in het vaandel hebben staan. Ze nemen je mee in het proces zodat er makkelijk kan worden bijgestuurd waar nodig. Voor het social-media platform KATERTJE is een advertentie strategie ontwikkeld van hoogstaand niveau met mooie resultaten! Maximized marketing is een aanrader voor ieder die zijn/haar bedrijf naar next-level wil brengen.

HET TEAM

BAS

Content Creator

“Ik zorg dat we jouw doelgroep inspireren
en triggeren met knallende content die ze
niet snel zullen vergeten!”

Ontmoet jouw sterrenteam

Een extern team van specialisten die aanvoelen als jouw eigen collega’s.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

WEBSITE PROFILE INGE

INGE Graphic Design

"Ik maak de unieke identiteit, persoonlijkheid en boodschap van jouw bedrijf visueel en tastbaar."

Website Left Lane teamfoto Jerom

JEROM Online Marketing Strategie

"Ik stap graag met je buiten de kaders om strategieën te bedenken waarmee we jouw ideale doelgroep omtoveren tot fans."

WEBSITE PROFILE JOERI

"Ik breng de ideeën tot leven en zorg ervoor dat deze ook technisch in uitstekende staat verkeren."

JOERI Web Development

"Ik breng ideeën tot leven en zorg ervoor dat deze ook technisch in uitstekende staat verkeren."

Website Left Lane teamfoto Lotte

LOTTE Organic Social Specialist

"Ik laat jouw sociale kanalen stralen! Van strategie bepaling tot uitvoering."

Website Left Lane teamfoto Luuk

LUUK Growth Manager

"Ik ben verantwoordelijk voor jouw groei én de groei van onze organisatie. Groeien doen we samen."

Website Left Lane teamfoto Pascale

PASCALE Social Advertising Specialist

""Ik laat jouw campagnes optimaal presteren op alle kanalen!"

PROFIEL FOTO LEFT LANE TEAM WEBSITE (1)

ROY Google Specialist

"Mijn taak is om jouw bedrijf eruit te laten springen in 's werelds grootste zoekmachine!"

Website Left Lane teamfoto Bas

BAS Content Creator

"Ik zorg dat we jouw doelgroep inspireren en triggeren met knallende content die ze niet zullen vergeten!"

Website Left Lane teamfoto Roy

ROY Data & Analytics

"Meten is weten! Ik zorg ervoor dat de resultaten van de campagnes meetbaar en inzichtelijk zijn."

ONZE Trouwe partners

De partijen die bijdragen aan jouw succes!

Wij zijn dáár waar jouw doelgroep is.

Met de juiste boodschap. Op het juiste moment.

Er bestaat geen one-size-fits-all formule. Ieder bedrijf heeft een unieke identiteit en een unieke doelgroep. Het is onze passie (én ons vak) om deze twee samen te brengen.

Hoe we dat doen? We leggen het je graag uit in een vrijblijvend gesprek.

Vergeet billboards, de radio en de krant. We spenderen in Nederland dagelijks gemiddeld 2,5 uur op Social Media. Van jong tot oud. En dat wordt alleen maar meer. Omgerekend zijn dat 38(!) volle dagen van 24 uur per jaar! Laat dat maar even bezinken..

Social Media is dé manier om goed zichtbaar te zijn voor jouw doelgroep. Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat of TikTok, wij weten precies welke kanalen we het beste in kunnen zetten om jouw doelgroep te bereiken. Mét de juiste boodschap.

Jeff Bezos zei een aantal jaar geleden; “Treat Google like a mountain. You can climb the mountain, but you can’t move it.”

Google kent ons hoogstwaarschijnlijk beter dan wijzelf. Een tikje beangstigend, maar dit maakt het adverteren wel mega interessant!

Omdat Google zoveel informatie van ons heeft, kunnen we superspecifiek targeten. Een ander voordeel van adverteren in zoekmachines is dat mensen verder zijn in de conversietrechter. Op het moment dat zij online “opzoek” gaan, dan is er al een concrete interesse en hogere intentie. En dus ook een hogere kans op conversie! 

Social Media en Google zijn tools die ingezet kunnen worden om traffic/bezoekers te genereren. Daarmee zorgen we voor meer zicht- en vindbaarheid. Maar aan enkel en alleen bezoekers hebben we niet zoveel. Zij krijgen pas waarde wanneer we ervoor kunnen zorgen dat zij overgaan tot een gewenste actie.

De gewenste actie kan zijn het achterlaten van gegevens, contact opnemen via chat, mail of telefoon, het inschrijven op de nieuwsbrief, het aanvragen van een offerte of het doen van een aankoop. De website of landingspagina is dus where the real magic happens!

Hier zien we vaak dat het misgaat. Websites zijn onoverzichtelijk, bevatten te weinig, te veel of verkeerde informatie en zijn onvoldoende ingericht om de bezoeker op een prettige manier naar de gewenste actie te leiden. Laat dat nou precies zijn waar wij goed in zijn.

Wil je weten hoe jouw website scoort? Vraag dan nu een gratis websitereview aan. We helpen je graag op weg!

Hier komen binnenkort mooie voorbeelden te staan om jou een beter beeld te geven van wat we doen en kunnen! 🙂

Nee, WE ZIJN lang niet het GROOTste MARKETINGBUREAU

Wanneer je opzoek bent naar een groot marketingbureau met een gigantisch kantoor en voor iedere discipline een afzonderlijke afdeling dan zit je bij ons verkeerd en kun je beter verder kijken 🙂

Gaat je voorkeur uit naar een kleinere flexibele partij? Dan zit je bij Left Lane goed. Onze aanpak is persoonlijk, de lijntjes zijn kort en we schakelen snel!

We zijn een hecht team van intrinsiek gemotiveerde marketing specialisten die oprecht de beste resultaten voor je willen behalen.

Rectangle 117@2x

Korte vraag of gewoon even sparren?

Ontvang meer informatie via de knop hieronder, of bel direct met Luuk
via +31640913375

We helpen je graag op weg!

WANT A
RIDE?
GET IN!

Bedrijfsgegevens

© Left Lane Marketing.
Alle rechten voorbehouden.