Vul die lastige vacature binnen 8 weken tegen een fractie van de kosten

Boek nu een gratis gesprek en ontdek hoe we het beste talent aantrekken met behulp van de nieuwste recruitment marketing technieken.

Vertrouwd door grote Én kleine bedrijven in Nederland

Monteurs Gezocht

heb jij moeite om belangrijke posities in je bedrijf te vullen?

Stel je eens voor: Het is maandagochtend en je staart radeloos naar die lijst met cruciale vacatures die eigenlijk gisteren al gevuld hadden moeten zijn..

Je hebt alles al uit de kast getrokken, van vacaturesites tot wervingsbureaus, maar maanden later staan diezelfde vacatures nog steeds open.

We begrijpen het.

In de huidige krappe arbeidsmarkt, waar 146 vacatures concurreren voor elke 100 sollicitanten, kan het een zware klus zijn om toptalent te vinden en behouden.

een snelle, effectieve oplossing is nog nooit zo dringend geweest

In de krappe arbeidsmarkt van vandaag de dag zitten veel bedrijven vast aan een wervingsproces dat wel zes maanden kan duren.

Dit betekent dat je het risico loopt dat er belangrijke projecten en innovaties tot stilstand komen, terwijl die van essentieel belang zijn voor de groei en het concurrentievermogen van je bedrijf.

En ondertussen? Je team draait overuren, de werkdruk neemt toe en dat kan leiden tot burn-outs, ontevredenheid en zelfs ontslag. En dat gaat niet alleen ten koste van de productiviteit, maar ook van de bedrijfscultuur.

Het echte probleem ligt in de traditionele wervingsmethoden, die zich alleen richten op actieve werkzoekenden terwijl die slechts 10 tot 15% van de talentenpool uitmaken.

Platformen als Indeed, Werk.nl en LinkedIn lopen de overgrote meerderheid van de latent werkzoekenden mis; degenen die niet actief op zoek zijn naar een baan, maar wel openstaan voor nieuwe kansen. Door deze beperkte aanpak loop je goede kandidaten mis, en kunnen de kosten hoog uitvallen.

Als je ooit in de situatie hebt gezeten waar je niet de beste kandidaat hebt gevonden maar toch genoegen hebt moeten nemen met iemand omdat je simpelweg geen andere keuze meer had, dan weet je wel wat we bedoelen.

Het is tijd om toptalent aan te trekken en je vacatures snel in te vullen...

Stel je eens voor dat je binnen 8 weken toptalent zou kunnen aannemen – zonder duizenden euro’s te betalen aan wervingsbureaus, of tijd en energie te verspillen met het plaatsen van vacatures op vacaturesites?

Met de juiste technologie en processen bespaar je jezelf al dat gedoe!
En dat is waar we bij Left Lane gespecialiseerd in zijn.

Binnen 8 weken vullen wij je vacatures ZONDER de hoge kosten. Dit betekent dat je snel de juiste mensen op de juiste plaatsen krijgt.

Door slim gebruik te maken van een enorme bak aan data, het begrijpen van menselijk gedrag en het toepassen van online marketingtechnieken vinden wij de meest ideale kandidaten voor jouw organisatie.

Wij hebben onze recruitment marketing jarenlang geperfectioneerd, en hebben alleen al in 2023 meer dan 1.000 campagnes gedraaid, dus we garanderen ECHTE resultaten.

Het zijn de resultaten die honderden Nederlandse topbedrijven behalen met de geavanceerde recruitment marketing strategieën van Left Lane. 

Hoe wij ervoor zorgen dat je vacatures op het juiste moment door de juiste kandidaten worden gezien

Oude manier
Nieuwe manier

het voordeel van recruitment marketing

Wist jij dat Nederlanders gemiddeld meer dan 2 uur per dag op social media doorbrengen? Met onze strategische en data gedreven campagnes kunnen we dus iedereen bereiken, ook die interessante groep met latent werkzoekenden.

Met social media kunnen we met elke campagne goed inspelen op de juiste emotie, zodat jouw ideale kandidaat een connectie voelt met de baan en jouw bedrijf.

Onze campagnes bevatten indrukwekkende video’s, muziek, boeiende tekst en opvallende foto’s, om te benadrukken wat jouw bedrijf uniek maakt.

Het draait allemaal om het opbouwen van een onweerstaanbaar werkgeversmerk.

Waardoor de ideale kandidaat zegt:

Hé, hier wil ik werken!

Social media geeft ons toegang tot 95% van de Nederlandse bevolking, en door je vacatures te positioneren als kansen kun je jouw ideale kandidaat overtuigen bij je te komen werken. Samen laten we ze zien hoe tof jouw bedrijf is!

Wat onze klanten ervan vinden

ACS Audio Visual Solutions

‘’Sinds wij de samenwerking met Left Lane hebben opgestart, krijgen wij veel meer geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures. Zo hebben wij zeker al 5 vacatures kunnen invullen met behulp van Left Lane.’’

ACS Audio Visual Solutions

‘’Sinds wij de samenwerking met Left Lane hebben opgestart, krijgen wij veel meer geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures. Zo hebben wij zeker al 5 vacatures kunnen invullen met behulp van Left Lane.’’

Maak kennis met de oprichter - Jerom Sauvaitre

Hoi, ik ben Jerom Sauvaitre, mede-oprichter van Left Lane. Wij zijn begonnen als online marketingbureau, maar we zagen al snel dat er een enorme behoefte was aan een nieuwe aanpak van recruitment. Daarom hebben we onze focus volledig verlegd naar recruitment marketing.

Bij Left Lane zijn we ervan overtuigd dat het niet zo moeilijk hoeft te zijn om de juiste mensen voor de juiste banen te vinden. Je moet alleen maar weten waar je moet kijken.

Wij zijn er om je te helpen je team op te bouwen en je bedrijf op een slimme manier te laten groeien.

Klein team, grote impact

Bij Left Lane is onze kleine omvang juist onze kracht. We hebben al meer dan 350 bedrijven geholpen belangrijke vacatures te vervullen, met een persoonlijke aanpak waar grotere bureaus eenvoudigweg niet aan kunnen tippen. Ons hechte team biedt je een toegankelijke, betrouwbare service, zodat jouw behoeften altijd centraal staan.

We houden korte lijntjes en passen ons snel aan op jouw unieke vereisten, zonder de bureaucratie die grotere bedrijven vaak vertraagt.

Left Lane is geschikt in de volgende gevallen:

een kijkje in ons 3-staps recruitment proces

Bezoek ter plaatse

We beginnen met een bedrijfsbezoek op locatie om het volledige beeld van je bedrijf te krijgen: de sfeer van de werkplek, de persoonlijkheid van je team en alle toffe aspecten die jouw bedrijf uniek maken.

Deze diepgaande analyse helpt ons op maat gemaakte campagnes te creëren die resoneren met de cultuur van jouw bedrijf.

gerichte campagnes uitvoeren

Met behulp van diepgaande inzichten komen we in actie en bedenken we gerichte campagnes die de aandacht trekken. We laten de saaie functiebeschrijvingen achterwege en gebruiken levendige beelden en overtuigende teksten die de vacatures eruit laten springen. Onze nauwkeurige targeting zorgt ervoor dat we kandidaten aantrekken die niet alleen gekwalificeerd zijn, maar die ook aansluiten bij de cultuur binnen je bedrijf.

Korte lijntjes

Het is van cruciaal belang om het momentum gaande te houden, en daarom bespreken we wekelijks de stand van zaken. Deze meetings duren slechts 20 minuten maar zijn erg nuttig, want zo kunnen we onze strategieën verfijnen en vlug op je behoeften reageren. Ook zullen we maandelijkse sessies hebben om onze strategische inspanningen verder af te stemmen op je veranderende doelstellingen, zodat we altijd op koers blijven.

Waarom left lane?

kun jij het je veroorloven om
nóg langer te wachten voordat een vacature wordt ingevuld?

Laat me je dit vragen: Heb jij alles al geprobeerd om het juiste talent aan te trekken, van banenbeurzen tot eindeloze zoekopdrachten op LinkedIn?

Op deze manier blijf je concurreren met andere bedrijven voor dezelfde talentenpool, en blijven die belangrijke functies te lang openstaan.

Natuurlijk kun je vast blijven klampen aan deze verouderde methodes. Maar met de krapper wordende arbeidsmarkt en veranderende trends zal het steeds meer werk vergen om je volgende werknemer te vinden.

Als jij het zat bent om te klungelen met achterhaalde strategieën en duizenden euro’s te betalen aan verouderde wervingsbureaus – om uiteindelijk te eindigen met ongeschikte kandidaten of lege posities – dan is het tijd om het anders aan te pakken. 

De Left Lane garantie

Maar wat als het niet werkt?"

We snappen het.

Het is niet gemakkelijk om ineens een nieuwe aanpak te vertrouwen, vooral niet als eerdere pogingen tekortschoten. Dat is precies de reden waarom onze service is voorzien van de Left Lane Wervingsgarantie: als wij je vacature niet binnen drie maanden vervullen, gaan we een maand extra gratis door, waarin we de vacature alsnog vervullen.

Wij kunnen deze garantie bieden doordat we het volste vertrouwen hebben in onze werkwijze en de aantoonbare resultaten.

 Laten we samen de weg naar succes inslaan – en samen de finish bereiken!

veelgestelde vragen

Wij hebben uitgebreide ervaring in diverse sectoren, waardoor we onze recruitment marketing strategieën specifiek kunnen afstemmen op de unieke behoeften van elke sector, waaronder techniek, logistiek, productie, gezondheidszorg, detailhandel en meer. Onze aanpak is ontworpen om toptalent aan te trekken, ongeacht de branche waarin je actief bent.

Succes in recruitment marketing wordt gemeten aan de hand van een combinatie van belangrijke prestatie-indicatoren (KPI’s), zoals het aantal ontvangen sollicitaties, de kwaliteit van de kandidaten, de tijd tot aanname, de kosten per aanname en uiteindelijk de tevredenheid van onze klanten over de kandidaten die worden aangenomen.

Jazeker. Ons team is uitgerust om campagnes efficiënt en effectief op te schalen, of je nu één enkele functie moet invullen of een hele nieuwe afdeling van personeel moet voorzien. Wij passen onze strategieën en middelen aan om op vlugge wijze je specifieke aanwervingsvereisten tegemoet te komen.

Onze social media strategieën zijn zeer doelgericht en datagestuurd, waardoor we potentiële kandidaten bereiken op de platforms waar zij hun tijd doorbrengen, waarbij we tevens contact met hen leggen. Deze aanpak is dynamischer dan traditionele methoden, waardoor je een hogere betrokkenheid hebt en meer gekwalificeerde sollicitanten binnenhaalt.

Als een vacature niet binnen de eerste periode van drie maanden wordt ingevuld, bieden we je gratis een extra maand van onze recruitment marketing diensten. Dit omvat het opnieuw beoordelen en aanpassen van de recruitment strategie (indien nodig) om ervoor te zorgen dat aan je recruitment vereisten wordt voldaan.

© Left Lane Recruitment Marketing | Alle rechten voorbehouden

Scroll naar boven