Hoe krijgen ze dat toch steeds voor elkaar,
bij Left Lane?

Je vraagt je vast af hoe wij het voor elkaar krijgen om keer op keer de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers te vinden? Nou, het begint allemaal met onze werkwijze denkwijze! 

Ons team wil enkel en alleen de allerbeste resultaten behalen voor jou als opdrachtgever! En daarvoor hebben we een ijzersterke aanpak ontwikkeld waarmee we jou helpen talent te werven waar anderen dat niet kunnen. Ready?

01 Recruitment kansenscan

We beginnen met een uitgebreide scan van jouw huidige wervingsstrategie. Hiermee creëren we een compleet beeld van jouw huidige situatie en waar je naartoe wilt.

Op basis van de uitkomsten bedenken we een passende aanpak voor jouw recruitment vraagstuk en bespreken we de resultaten in een strategiesessie. Als we denken dat we jullie verder kunnen helpen, doen we graag een voorstel. Zo niet, dan kennen we vast en zeker een andere partij die jullie kunnen helpen.

Nu is de keuze aan jou

Stap je in?
Of blijf je liever sukkelen?

02 deep dive sessie

Welkom bij de club! Het laatste wat je wilt is keihard gasgeven terwijl je de verkeerde kant op rijdt.. We kunnen dus maar beter goed voorbereid zijn! Bij akkoord op het voorstel komen we daarom het liefst op locatie om een nóg beter beeld te krijgen bij de organisatie.

Ook stippelen we dan de concrete route uit en maken we een plan zodat iedereen exact weet wat er te gebeuren staat.

03 voorbereiding

Ons team van top coureurs gaat voor jou aan de slag met het uitwerken van het plan en het treffen van de voorbereidingen! We hechten veel waarde aan communicatie, dus je wordt goed op de hoogte gehouden van de status. 

We komen altijd met verschillende feedback rondes. Iedereen laaiend enthousiast? Time to fasten your seatbelts…

04 let's hit the Left Lane

Nu is het onze taak om goed te analyseren en te optimaliseren. Op basis van de resultaten blijven we voortdurend kijken naar manieren om de prestaties te verbeteren en houden we elkaar goed op de hoogte in de wekelijkse video calls.

We schakelen snel en blijven flexibel, zodat we altijd kunnen inspelen op de veranderende behoeften van jouw organisatie én de arbeidsmarkt. Laten we samen de weg naar succes inslaan – en samen de finish bereiken!

Scroll naar boven