Leer ons kennen.

Ja, wie zijn toch die knappe coureurs van de Left Lane😅? Op deze pagina vind je meer over ons, wie we zijn, wat we doen en waarom. Wil je meer weten? Bel gerust eens op of kom langs in het gezellige Brabant. Onze deur staat altijd open.

  • +90% wordt binnen 8 weken vervuld
  • Open, eerlijk en persoonlijk contact
  • Korte lijntjes en snel schakelen

Ontmoet jouw coureurs van de Left Lane

Een extern team van specialisten die aanvoelen als jouw eigen collega’s. Creatief, oprecht en gedreven. Leer ons kennen.

Anne

Online Marketeer

“Ik laat jouw sociale
kanalen stralen!”

Bas

Content Creator

“Ik laat jouw sociale
kanalen stralen!”

Inge

Graphic Design

“Ik laat jouw sociale
kanalen stralen!”

Jerom

Co-founder

“Ik laat jouw sociale
kanalen stralen!”

Joeri

Web developer

“Ik laat jouw sociale
kanalen stralen!”

Lotte

Organic Social Specialist

“Ik laat jouw sociale
kanalen stralen!”

Luuk

Co-founder

“Ik laat jouw sociale
kanalen stralen!”

Roy

Co-founder

“Ik laat jouw sociale
kanalen stralen!”

Pascale

Online Marketeer

“Ik laat jouw sociale
kanalen stralen!”

Over Left Lane

Left Lane (voorheen Maximized Marketing) is opgericht door drie gewone jongens met verschillende achtergronden maar één belangrijk ding gemeen: we dromen groots. Left Lane is ontstaan uit een diepgewortelde drive om menselijk gedrag te begrijpen en een gezonde obsessie voor groei.

Het feit dat we 90’s kids zijn, geeft ons een mooie voorsprong! Wij zijn de laatste generatie die ‘s-avonds binnen moest zijn wanneer de lantaarnpalen aangingen (voordat dit signaal werd vervangen door een Whats’appje). Dé schakel tussen online en offline.

Onze ambitie is niet om de grootste te worden. Wél de beste. We werken met een hecht team van specialisten die goed op elkaar zijn ingespeeld en plezier hebben.

Zo helpen we jou met het werven van je meest ideale kandidaat

Van het snel vervullen van vacatures door middel van effectieve Job Marketing tot Werken-bij Sites en de meest creatieve Employer Branding campagnes die honderdduizenden mensen bereiken. Bij Left Lane zetten we ons in voor jouw unieke uitdaging.

Werken-bij
Sites​

De beste plek om kandidaten uitgebreid online kennis te laten maken met jouw organisatie.

Job Marketing Campagnes

De meest effectieve manier om jouw openstaande vacatures snel te vervullen.

Employer
Branding

Laat zien wie jouw organisatie is en creëer een voorkeurspositie bij jouw doelgroep.

Steeds meer bedrijven
werven met Left Lane

En dat is niet voor niets.. Alleen al afgelopen jaar hebben we meer dan ruim 400+ wervingscampagnes gedraaid. Onze methodes en strategieën worden continu getest en geoptimaliseerd zodat we voor jou als opdrachtgever de beste resultaten kunnen waarborgen.

We hebben een bewezen aanpak die werkt. Óók in deze tijd.

Door slim gebruik te maken van een enorme bak aan data, het begrijpen van menselijk gedrag en het toepassen van online marketingtechnieken vinden wij de meest ideale kandidaten voor jouw organisatie.

Sterker nog, we vinden hen niet.. Zij vinden jou!

Nee, we zijn lang niet het grootste recruitment marketingbureau"

Wij zijn flexibel en persoonlijk

Wanneer je opzoek bent naar een groot recruitment marketingbureau met een gigantisch kantoor en voor iedere discipline een afzonderlijke afdeling dan zit je bij ons verkeerd en kun je beter verder kijken 🙂 

Gaat je voorkeur uit naar een kleinere flexibele partij? Dan zit je bij Left Lane goed. Onze aanpak is persoonlijk, de lijntjes zijn kort en we schakelen snel! 

We zijn een hecht team van intrinsiek gemotiveerde marketing specialisten die oprecht de beste resultaten voor jouw organisatie willen behalen.

Wat vinden onze opdrachtgevers?

Bij Left Lane nemen we geen genoegen met een zesje. En dat zou jij ook niet moeten doen!

Honderden bedrijven zijn al met ons de weg van het nieuwe werven ingeslagen. Van kleinere bedrijven binnen het MKB tot grote multinationals. Wordt jouw organisatie het volgende succesverhaal?

Scroll naar boven