Nooit meer
Vacatures

Talentvolle kandidaten binnen enkele weken gegarandeerd bij jouw bedrijf in de rij terwijl jij een voorkeurspositie inneemt bij jouw doelgroep. Rechtstreekse sollicitaties. Geen gedoe meer met tussenpersonen.

Gericht op de mens, gedreven door Tech

Bij Left Lane combineren we het beste van twee werelden: de menselijke touch en de nieuwste technologieën. Zo weten we talentvolle kandidaten aan te trekken die niet alleen qua vaardigheden passen bij jouw bedrijf, maar ook qua cultuur en visie.

Geen torenhoge wervingsfees

Hier geen belachelijk hoge wervingsfees. Onze tarieven zijn eerlijk en transparant, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan en weet waar je aan toe bent.

Steeds betere resultaten

We blijven continue optimaliseren om steeds betere resultaten te behalen. We hebben wekelijks contactmomenten om te kijken waar we nog verbeteringen kunnen aanbrengen en welke nieuwe kansen we kunnen benutten.

Blijf niet achter in een steeds krapper wordende arbeidsmarkt

De toenemende vergrijzing gaat er de komende jaren alleen nog maar meer voor zorgen dat de arbeidsmarkt krapper wordt. Als je nu niet voorsorteert op een voorkeurspositie, loop je het risico dat je over een paar jaar achterblijft op concurrentie in de race om talent.

Adverteren op wat vacaturesites en hopen dat de juiste kandidaten binnenstromen is niet langer voldoende. De markt vraagt om een proactieve houding en een wervingsstrategie die gericht is op de toekomst – anders zul je de race verliezen van bedrijven die dat wel hebben.

Onze Recruitment Scan + Strategiesessie geeft je alle tools die je nodig hebt om een voorsprong te nemen op de arbeidsmarkt van vandaag en morgen. Waar wacht je nog op?

Wat doe je als de bekende wegen minder opleveren?

Als de bekende wegen minder opleveren, kan het werven van de juiste kandidaten een tijdrovende en frustrerende klus worden.

Het niet snel genoeg kunnen vervullen van vacatures kan een behoorlijke negatieve impact hebben op de organisatie.

Zo kan een personeelstekort leiden tot een hogere werkdruk bij huidige medewerkers, wat op den duur zorgt voor een lagere medewerkertevredenheid. Dit heeft uiteindelijk ook weer impact op de tevredenheid van klanten en natuurlijk de reputatie van de organisatie op de (arbeids)markt.

Let's hit the Left Lane

Wij geloven in de gouden balans tussen mens en tech.

Bij Left Lane combineren we de nieuwste technologische ontwikkelingen met persoonlijk contact en oprechte aandacht voor de kandidaat én onze opdrachtgevers.

Zo zetten we in op het beste van twee werelden!

Er bestaat geen one-size-fits-all formule. Ieder bedrijf heeft een unieke identiteit en een unieke doelgroep.

Benieuwd naar waar jouw organisatie het meest mee geholpen is?

Wat is online job marketing?

Onze definitie van online Job Marketing:
Het gericht inzetten van online marketing voor één of meerdere specifieke vacatures door de inzet van de juiste media kanalen en middelen en door in te spelen op de wensen en behoeften van de ideale kandidaat.

We kunnen hierbij gebruik maken van verschillende marketingtechnieken zoals adverteren op Google, Social Media kanalen, waaronder Instagram, TikTok, Facebook, LinkedIn, Snapchat en online vacaturebanken. 

Welke technieken we inzetten is geheel afhankelijk van jouw organisatie, de functie én de doelgroep.

De voordelen van online
job marketing

De weg naar succes

01 deep dive sessie

We creëren een totaalbeeld van jouw organisatie. Wat doen jullie, waar ligt jullie kracht en naar welke profielen gaan we op zoek? We brengen de onbenutte kansen op het gebied van werving en het vinden van de beste kandidaten helder in kaart.

02 route uitstippelen

Het laatste wat je wilt is keihard gasgeven terwijl je de verkeerde kant op rijdt.. Iedere organisatie is anders. Hoe kunnen we online recruitment marketing voor jullie op de juiste manier inzetten?

Nu is de keuze aan jou

Stap je in?
Of blijf je liever sukkelen?

03 time to hit the left lane

Welkom aan boord! Ons/jouw team zorgt ervoor dat we binnen twee weken helemaal klaar zijn voor vertrek. Dan kunnen de eerste wervingscampagnes live. Tijd om gas te geven op de linkerbaan!

04 analyseren, inschatten
& bijsturen

Wanneer de campagnes live zijn, is het onze taak om goed te analyseren en te optimaliseren. We schakelen snel. Alles om ervoor te zorgen dat we zo snel mogelijk arriveren op onze eindbestemming.

Yes!! We zijn live

05 double down

De campagnes presteren optimaal. We geven extra gas bij en rijden op volle snelheid door naar het behalen van jouw doelstellingen! Op naar perfecte kandidaten en meer personeel!

Wat vinden onze opdrachtgevers?

Bij Left Lane nemen we geen genoegen met een zesje. En dat zou jij ook niet moeten doen!

Honderden bedrijven zijn al met ons de weg van het nieuwe werven ingeslagen. Van kleinere bedrijven binnen het MKB tot grote multinationals. Wordt jouw organisatie het volgende succesverhaal?

Scroll naar boven